søndag 11. oktober 2009

Endelig en dag med sol !

Nå har det regnet i ett siden sommerferien og turer ut har det heller blitt lite av. Når solen endelig kom var det også blitt så sent at snøen har kommet i fjellet. Tenkte meg ut for å se etter de store hjortbukkene som er i brunst nå. Vet om et sted der de alltid har vært og ruslet meg en tur. Som dere ser så er det ikke enkelt å gå når det er sånt et føre. Snø og is.
Men det var ihvertfall de største sporene av hjort jeg har sett noengang der. Hvor han hadde lagt seg ned fant jeg ikke ut men rådyrene gikk å beitet rolig i lia. Det var så tykk skog der så var nesten ikke mulig å fotografere. Listet meg noen skritt til for å finne en åpning men der låg det jammen meg en til å stirret på meg. Dermed ble det fart i dyra og de stakk. Den ene bukken hadde bare ett horn som en enhjørning. Det har sikkert gått hardt for seg i hans brunstperiode.
Elven renner fortsatt stri selv om den store vannmengden som har vært i de verste regnperiodene nå har gitt seg. Der over elven bruker hjortene å stå å drikke på natten.
Håper vi nå får en litt finere høst enn hva som har vært tilfelle så langt. Det har blitt bare med tankene om å komme seg ut så langt. Så nå er det bare å glede seg til neste tur ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...