mandag 26. juli 2010

Fantastiske dager på sjøen.

Det har vært en stille periode lenge nå og den største grunnen for det er alt nedbøret som har vært helt til de siste dagene. Da kom endelig solen frem igjen.
Denne helgen har blitt tilbrakt på sjøen. Endel fisking og noe prøving og feiling med å kaste fisk til måkene og i dag fant vi en større ternekoloni. En av ternene var faktisk ringmerket ? Det var ikke mulig å se hva som står ut av bildet på den. Måkene går heller ikke av veien for en slåstkamp etter maten.Ett rådyr hadde hatt seg en svømmetur ut på en holme der den stå så standhaftig og speidet på toppen. De går ikke av veien for en svømmetur de.

6 kommentarer:

 1. Hei.

  Ser at terner og speiling er et tema mange prøver seg på nå om sommeren. Mange artige bilder, men problemet er å få havet flatt slik at speilbildet blir helt rent. Ser at du har litt gammel sjø, men artig tross alt.

  Fortsatt god sommer.
  Kåre

  SvarSlett
 2. Hei.
  Ja det er ikke ofte det er blikk hav men det skjer så er nok bare å prøve igjen. Dette var også litt for tidlig og dermed hardt lys. En liten dis gjorde at solen ikke ble så skarp.
  Jo det er artig uansett.

  Fortsatt god sommer til deg også.

  Arnfinn

  SvarSlett
 3. Hei Arnfinn. Var selv ute på sjøen i dag og fisket og tok bilder av måser. Vanlige fugler , men artig lell. Øyvind

  SvarSlett
 4. Hei Øyvind. Ja måkebilder har det blitt mange av på meg å men artig lell det å :)

  Arnfinn

  SvarSlett
 5. Flotte bilder! Artig det av slåsskampen!

  SvarSlett
 6. frumoasa postare,felicitarii

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...