tirsdag 11. januar 2011

Ørn rett utenfor vinduet vårt

Da skjedde det igjen at flere ørner holder til rett utenfor husveggen. Vi kan sitte inne i varmen å se på de og selvsagt har muligheter til å fotografere. Siden jeg var på jobb og Siri har fri så fikk ho tatt de første bildene av de. Jeg fikk noen når jeg kom fra jobb men da ble det fort mørkt. Men dette er nok noe som vi kan se flere ganger fremover. Legger ut et par bilder som jeg tok mens dere finner flere og av oss begge på - http://sandvika-gautvika.blogspot.com/Det siste ble tatt med fjernkontroll på 1/30 sekund når den lettet.

5 kommentarer:

 1. Stilige bilder. Rett utenfor vinduet, det er artig da! Lykke til med nye bilder fra sofakroken.

  SvarSlett
 2. Hei Arnfinn, og Godt nytt år. Kjekt å se at du begynner å få liv i bloggen igjen. Ut i fra rapportene ser det ut til at det vil bra aktivitet på fotosiden framover. Skal bli spennende å følge med.
  mvh Kurt

  SvarSlett
 3. Hei og takk for kommentarer.
  Ja det kommer nok til å være mer aktivitet på fotosiden nå fremover enn det har vært det siste halvåret. Det har vært så mye å stå i med med tanke på flytting og klargjøring av bolig for salg. Kjekt når det skjer så mye bare rett utenfor husveggen da. Spennende å følge med og som i natt våkne av rever som bjeffer utenfor. Måtte da så klart stå opp å sjekke forholdene med kikkert selv om det er mørkt og ikke noe fotolys.
  Arnfinn

  SvarSlett
 4. Ikke værst å ha sånne motiv i fra sofaen, det blir spennende å følge med på hva som skjer fremover.

  SvarSlett
 5. Wow, det är inte dåligt att ha sådana fåglar utanför fönstret! Här jag bor får man nöja sig med småfåglar....

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...