søndag 14. august 2011

Hvalsafari på Andenes.Selvsagt måtte vi få med oss hvalsafarien når vi var på de trakter. Håpte å ikke bli så sjøsyk som noen andre tidlgere i sommer ;) Det gikk heldigvis bra men tvilsomt om jeg ikke hadde tatt en sjøsyketablett før turen. Ikke helt enkelt å holde seg fast for ikke å falle i båten eller på sjøen samtidig som en skulle prøve å få tatt noen bilder men det gikk på ett vis..
Både spermhval og spekkhoggere var å se. Det var faktisk første gangen guidene hadde sett spekkhoggere der sa de så de var like ivrige med kamera da.
Turen var ihvertfall flott. Været var bra men litt vind og bølger gjorde at det var flere som ikke ble i helt god form kan en si..

3 kommentarer:

 1. Hei Arnfinn.
  Ser du har oppsøkt mange flotte steder på din tur nordover. Mange flotte bilder er det også blitt. Hvalsafari kan by på utfordringer for en landkrabbe. Var på en slik tur tidligere i sommer, med utreise fra Stø (Langøya). Her ble det også delt ut sjøsyketab til alle som ønsket. De gjorde nok jobben, men å sette sjøbein og fotogragere med langt objektiv er en tvilsom oppgave.

  SvarSlett
 2. Hei Kurt.
  Ja landkrabbene hører hjemme med fast dekke under skoene. Turen var flott med ikke noe regn men noen dager med lavt skydekke. Det ble mange mil men mye å se.
  Flott natur som gjør turen verdt å ta.

  SvarSlett
 3. reser du mycket?
  vilken vacker äventyr!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...