lørdag 31. august 2013

Sommeren 2013

Ja da var sommeren på hell og høsten står for døren. Den fineste tiden på året med all sin fagreprakt en kort stund før trærne har mistet alt sitt løv.

Det har vært mest jobbing hele sommeren med hundehus som skal kombineres som fotoskjul. Naturen er så tett inntil at det skal gå bra. Få lagt ut noe åte etter hvert og laget et fuglebad så nærmer det seg.


Noen fjellturer har det blitt men ike så mange som tenkt. Vi har noe som heter stikkut her hvor det er satt ut 150 ulike poster i mange kommuner rundt her. Et flott tiltak som har fått mange opp av godstolen og ut i naturen. En får både trim og frisk luft. Noen har blitt helt desperat og skal rase gjennom alle posten på kortest mulig tid uten å nyte. Jeg setter mer pris på  å kunne nyte de forskjellige og å kunne få se og gått på nye steder

Noen bilder fra sommeren som har gått finnes under. Om en kan kalle det sommer når det har regnet så enormt mye av tiden. Litt fint har det heldigvis vært men kunne gjerne ha vært finere :)


Vi var på et par små turer og det var jo kjekt. Innerdalen like ved Sunndal er et populært turiststed. Det er en større parkeringsplass der en ikke kan kjøre lenger for å sette fra seg bilen og vel 4 km å gå innover. Noen går selvsagt videre og helt opp på Innerdalstårnet men det gjorde ikke vi.

Det ble også en liten tur til Lundeura på Runde. Veldig mye mer fugl der i år og mange unger fløy rundt. Så det var mye mat i sjøen i år som berget årets avkom.
3 kommentarer:

 1. Fine bilder fra sommeren din! Og lundefuglene er noen flotte fugler.
  Ja, høsten er fin. Den må nytes.

  :)

  SvarSlett
 2. WOW! Vilka fina bilder far du här.
  Stannar kvar för att gå genom alla.

  UNDERBARA!!!!
  kram

  SvarSlett
 3. Piękne zdjęcia. Beautiful pictures.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...